Gosiga djur och skrämmande monster

Kikade in på Föräldrakrafts hemsida och såg en artikel om sällskapsroboten Paro. Paro är en husdjurssälen som "varken rivs, ger allergi eller behöver vaccineras" som det uttrycks på hemsidan. Och visst ser den trevlig ut!

Små-rolig koppling till oss är att vi är medlemmar i en branschorganisation som också heter just PARO (Privata assistansanordnares riksorganisation) som arbetar med att företräda branschen mot t ex myndigheter och politiker. Det finns en väldig massa företag i den här branschen och utan branschorganisationer spretar det lätt iväg åt alla möjliga håll. Företagen får gärna och ska vara olika i sin utformning och i vad man erbjuder men vissa saker är gemensamma för alla.

I helgen var det Halloween och skrämmande monster härjade. Själv var jag skrämmande pirat och träffade på bland annat en haj, kungligheter, vampyrer, Roger Pontare och självaste svininfluensan! Att sådana varelser (kungafamiljen måhända undantagen?) får springa fritt är ju helt tokigt! Men kul att se hur uppfinningsrika många blir när det vankas utklädnad och maskerad.

Nedan: Måhända inget Halloweenmonster men väl kontorshunden Micha.
 Hund

/Thomas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0