Vad gör Du i sommar?

Svensk sommar kan givetvis vara regnig mest hela tiden. Det mesta regnar bort som en vis man en gång sjöng. Men ibland så är också svensk sommar riktigt underbar! Så kallt & mörkt som det kan vara på vintern glömmer man ibland att vi kan få det väldigt varmt och soligt på sommaren också.

Sommaren innebär för det stora flertalet svenskar också semester i någon form. Resa, grilla, bada, sola eller varför inte bara ta det lugnt och läsa en bra bok.

För de av er som är lite yngre och som ännu inte har en plan för er sommar kanske det kan vara aktuellt med något av de sommarkollon VH Assistans anordnar i sommar. Ta kontakt med er regionchef för att få mer information om de kollon som lockar just dig... Varför inte åka på äventyrsläger i Falun?

Sommarkollo

Ha nu en trevlig helg!

/ Thomas

Nu flyttas det på Halmstadkontoret igen!

Äntligen har vi fått alla tekniska prylar att fungera i vårt andra rum som vi har på ekonomiavdelningen, det gjorde en ny flytt möjligt. Nu sitter jag och Katarina i samma rum och Thomas har blivit uppgraderad till eget rum.

Här sitter Thomas i sitt nya kontor

Här sitter Thomas, mycket belåten över att ha ett eget kontor.

// Ida-Maria

Dags att synas

Tidningen Föräldrakraft ger oss tips inför Almedalsveckan. Handikapprörelsen gör där en extra ansträngning för att synas i år. Och visst är det tyvärr lite så, syns man inte - finns man inte. Om inte handikapprörelsen själva visar att man finns och vilka problem som finns i samhället för funktionshindrade så kommer knappast någon annan att ta upp frågan. Det kan gälla allt ifrån fysisk tillgänglighet ute i våra städer till möjligheten att få en vettig sysselsättning.

I artikeln tipsar man om att man själv kan sprida sitt budskap utan att behöva spendera några pengar för att till exempel boka lokal. 

"Almedalsveckan har något som heter ”Öppen talarplats” på tre platser nämligen Donners plats, Hamnplan och Östertorget. Vem som helst har möjlighet att ansöka om en plats hos polisen för att sprida sitt budskap."

För den som vill (och vågar) kan detta vara ett sätt att öka fokus på frågor som rör funktionshindrade. Känns detta som ett stort steg är det givetvis bra bara att finns på plats, synas och prata med de politiker som finns på plats! Många bäckar små...

Påsken över

Tisdagen den 6 april och påskhelgen är över för denna gång. Dags att ta nya tag! För vår del innebär det till exempel att börja med månadens lönekörning.

Det är alltid bra att ha en miniräknare till hands!
Ida-Maria & Thomas

Hyresvärden här i Halmstad gav oss ett påskägg i full fjädermundering. Katarina & kontoret syns knappt bakom alla fjädrar...
Katarina i påsk

Vi hoppas att ni alla haft en riktigt trevlig påskhelg och fått chans att äta gott, umgås och vila upp er inför resten av våren!

/Thomas

RSS 2.0