Jobba mer

Att jobba och att ha ett arbete att gå till kan ibland tyckas väldigt tråkigt, segt, jobbigt, osv. Det finns dagar där ingenting lockar mer än att ligga kvar i sängen ett par timmar till och sen slappa hela dagen framför tv-apparaten och se såpor som egentligen oftast inte är särskilt bra där konstiga saker händer mest hela tiden.

Detta "problem" är dock givetvis ett lyx-problem. Det hade för det stora flertalet människor varit ett värre alternativ att inte ha ett arbete att gå till. På Föräldrakrafts hemsida läser jag i en artikel om ett projekt som syftar till att få in funktionshindrade på arbetsmarknaden genom praktikplatser. En praktikplats ger inte nödvändigtvis ett arbete men chansen ökar givetvis radikalt om man fått chansen att visa vad man kan! I projektet belyser man särskilt att funktionshindrade ofta är vana användare av diverse IT- och telekomprodukter vilket kan komma till användning i många arbeten.

Ja, flera av delarna i klippet nedan är och måste vara falska eller uppgjorda i förväg. Men visst blir man arg på tekniska prylar och kollegor ibland!




Ha en bra dag! / Thomas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0