Hösten vinner väderkampen

Nu har det verkligen börjat bli kyligt på morgonen. Man får gå hemifrån lite tidigare för att skrapa rutor på bilen och slänga på sig ett par handskar för att inte frysa. Så länge det inte regnar har jag inte så mycket emot hösten. Tyvärr har det ju en tendens att regna :)

Så här är vädret här för tillfället. Lite grått och kallt helt enkelt. För övrigt är det här utsikten från ett av fönsterna i mitt och Ida-Marias kontor. Det är en jättefin utsikt över Laholmsbukten.
Tråkigt väder utanför Trade Center.

Ni ser den fina rullgardinen högst upp i bild? Vi har för vana att dra ner den när solen ligger på, alltså när utsikten gör sig som allra bäst. Det är inte skönt att arbeta vid en datorskärm när man bländas av solen! Nu när det är lite grått och solen lyser med sin frånvaro är det lättare att ha rullgardinen uppe. Det här med arbetsmiljö är en knivig fråga som alla arbetsgivare kämpar med i omgångar. Ibland kan det vara så lätt som att man sätter upp en rullgardin för att slippa undan en sämre arbetsmiljö (i form av att bländas hela dagen). Ibland krävs det större utredningar och insatser för att förbättra arbetsmiljön. I begreppet arbetsmiljö ingår det mesta av "miljön" på arbetsplatsen. T ex: Ljud, ljus, värme, kyla, fysiska hinder, saker som kan ramla, brandfara, våld, hot, mobbing osv. Allt är inte lätt att åtgärda men alla arbetsgivare har ett ansvar att förbättra och upprätthålla en god arbetsmiljö!
Oj, där kom skrivbordet med

Ida-Maria jobbar för fullt in i det sista så här på fredagen. Här i telefonmöte med regionchef Marita i Lycksele.
För ett företag som finns på många orter är det skönt med teknik ibland, annars hade det blivit oerhört mycket resande :)
Ida-Maria i telefonmöte med regionchef Marita i Lycksele

Ha en trevlig helg! /Thomas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0