Ett företag som växer

Onsdag och lite av mellantid för ekonomiavdelningen. Vi har normalt en vecka i månaden efter att löner skickats ut som vi kan ägna åt helt andra saker. Dessa saker har en tendens att bestå i pappersarbete och uppröjning bland sådant som fått vänta när lönerna är det viktigaste. Och som ni vet, lönerna är det viktigaste.

Det händer ständigt mycket med VH Assistans. För varje år som går ökar antalet kunder och antalet anställda. Just idag söker VH Assistans 7 personer runtom i Sverige vid en enkel sökning på Arbetsförmedlingens hemsida och det har nog aldrig förekommit en tidpunkt då vi inte sökt efter fler anställda. Det är spännande att växa även om det givetvis innebär utmaningar, inte minst för oss som sysslar med administration!

För övrigt har vi liksom många andra förundrats över hur man ska tolka en kvinna som Anna Anka som synts på tv i serien Svenska Hollywoodfruar och skapat debatt i svensk media. Det är svårt att veta om man ska ta henne på allvar eller inte. Hon "dödar" feminismen tycker en del bloggare. Om inte annat är det kul när det skapas lite debatt i samhället!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0